Számmisztika - Mi kell egy cég jó működéséhez? Egy JÓ NÉV!

Mi kell egy cég jó működéséhez? Egy JÓ NÉV!

Szerző: Szatmári Nóra
Forrás: Számmisztika.hu

Címkék: 

2021-ben még mindig csak kevesen helyeznek komoly hangsúlyt arra, milyen nevet adnak a cégüknek, brand-jüknek, terméküknek. Pedig a cégnév energiája nagyon pontosan meghatározza azt, hogy sikeres lesz vagy sem.

Február elején megkeresett egy úr, Róbert, miszerint céget szeretne alapítani, és egy barátja javasolta, csak azután tegye ezt meg, hogy velem konzultált. A barát elmesélte Róbertnek, hogy az ő általa alapított cég két évig csak nyűglődött, pedig a siker lehetősége egyértelmű volt, de azt a bizonyos falat nem bírta átütni. Akkor keresett meg engem, hátha tudok valami okosat mondani. Tudtam bizony: cégnév módosítást javasoltam. A barát cége ezután szárnyakra kell, a profit megtöbbszöröződött.

Cégeknek, cégtulajdonosoknak szóló szolgáltatások listája itt!

Ezek után Róbert is nálam kötött ki, s hozzájárult az elemzés rövid és nyilvános megjelenítéséhez.

Először is fontos tudni, hogy a konzultációnk idején a Merkúr retrográd volt, így javasoltam, hogy 2021. február 21-én vagy utána induljon a cégalapítás - megkerestük ehhez a legjobb dátumot.

Lényeges szabályok:

* A cégnévnek önmagában is energikusnak kell lennie, működnie kell más energiáktól függetlenül.

* Fontos részlet, hogy a tulajdonos(ok) neve is jelentős tényező egy elemzés során, de nem nyom annyit a latba, mint maga a cégnév. (Róbert teljes nevét itt nem írom ki)

* A hiányszámok pótlására nagy segítség egy jó logó, amiben ügyesen elrejti a grafikus azt, amit javaslok. Erre konkrét példát itt találsz!

* Érdemes figyelembe venni, mi a cég célja, szolgáltatási köre, mennyire akar gyorsan fejlődni.

* Önmagában a cég társasági formája (kft., bt.) mellékes, és energetikai szempontból nem is veszem figyelembe az elemzésnél. Ez egy kötelező formula, így is kell rátekinteni.

A névhez három opcót kaptam.


A teljes elemzést, képekkel, kifejtéssel itt olvashatod el!


Sok sikert az új céghez!

Cégnév elemzés Szatmári Nóránál: +36 70 3116125


Témában megjelent publikációk


A portál ajánlata

Számokjelentése
Bíborcsillag horoszkóp
Kristályharmonizáció
Webáruház