Számmisztika - Feng Shui asztrológia 2012 (számtábla)

Feng Shui asztrológia 2012 (számtábla)

Szerző:
Forrás: Ezoterikus.hu

Címkék: 

A kínai filozófia egyik pillére a Feng Shui repülőcsillag rendszer, melyet minden évben meg kell újítani ahhoz, hogy a használói biztosan szerencsések legyenek!

2012-ben a lentebb felsorolt feladatokat kell elvégezni azoknak, akik alkalmazzák a Repülő csillag módszert. A Sárkány éve 2012. február 3-án köszönt be. Fontos, hogy ha alkalmazod a Feng Shui asztrológia módszerét, akkor a megújítást komolyan kell venni!


Szerezd be Ezoterikus Kalendáriumunkat, s a hozzá tartozó naptárportálon havi Repülőcsillag előrejelzéseket találsz egész évre! Rendeld meg most! A Szöveg alatt megtalálod a részleteket!


1-es terület – Dél
A fehér csillag segítségével

Emberi kapcsolataid jónak mondhatóak, de a vagyon és a hírnév nem csak fontos számodra, hanem jelentős szerepet is kap 2012-ben. Ez különösen azoknak kedvez, akik az üzleti életben tevékenykednek. Karrierbeli szerencsét hoz számodra az év, előreléptetés és elismerés várható! (bővebben 2012 második hetében!)

2-es terület – Észak
Betegség fekete csillaga tartózkodik ezen a területen

A betegség csillag északon tartózkodik és rossz energiákat küld az egészség és a család élettérbe. Törődj az idősebbekkel és a gyerekekkel! Vedd észre és foglalkozz a szív-, tüdő-, torok-, gyomor-, mellkas- és vérkeringés problémáival! Mindig kezeld még idejében a gondokat! (bővebben 2012 második hetében!)

3-as terület – Délnyugat
Vita és konfliktus csillaga tartózkodik ezen a területen

Ez a csillag mindig azon tüsténkedik, hogy vitákat szítson, pletykákat indítson el, ellenállást kavarjon, verbális összeütközéseket, vagy akár jogi pereket kezdeményezzen. Ugyanakkor félre is vezetheti az embereket, elveszíthetjük koncentrációs készségünket és rossz lépéseket is tehetünk. Kemény szavak fegyverezhetnek le, vagy akár viták okozhatnak számodra igazi fejfájást. (bővebben 2012 második hetében!)

4-es terület – Kelet
Tanulás csillaga tartózkodik ezen a területen

Ez a csillag kiválóságot kölcsönöz számodra a tudományok és a szellemi fejlődés terén. Ha egy tanuló szorgalmas, akkor a legjobbá válhat, ez nem kérdéses. Azok, akik dolgoznak, kreatívabbá válnak, s folyton vállalkozó kedvvel lesznek megáldva. (bővebben 2012 második hetében!)

5-ös terület – Délkelet
Sok bajt okozó Sárga Csillag tartózkodik ezen a területen

Könnyen balesetekkel, veszteségekkel, súlyos betegségekkel, vagy más, akár munkahelyi nehézségekkel szembesülhetsz. Ha bejárati ajtó, hálószoba ajtó esik ezen területre, az különösen kellemetlen hatásokat jelenthet. (bővebben 2012 második hetében!)

6-os terület – Középpont
Nemesség fehér csillaga tartózkodik ezen a területen

Szerencsés csillag, mely segít azoknak, akik szeretnének felemelkedni a ranglétrán, vagy némi változást hivatásukban. Egy nemes ember áll majd melletted, aki segíthet téged. A munkahelyi légkör kellemessé válik és előrelépési lehetőségek állnak elő, vagy legalábbis esélyt kapsz a nagyobb felelősségvállalásra is. (bővebben 2012 második hetében!)

7-es terület – Északnyugat
Rablás csillaga tartózkodik ezen a területen
Ez a kedvezőtlen hatású csillag hazugságokat, veszteségeket, bántalmazást hordoz magával. A veszteségek rablásokból, ádáz ellenségektől, és másoktól származik majd. Ha ajtód, vagy ablakod található ebben a szektorban, mindig ellenőrizd, hogy zárva van-e! A csillag ereje a pénzügyi szerencsédre is kihatással lesz! (bővebben 2012 második hetében!)

8-as terület – Nyugat
Fehér csillag tartózkodik ezen a területen
Ez a „csillagok-csillaga”, mely gazdagságot vonz életedbe és segíti a karrierbeli előrelépést, a vagyonod növekedését és a befektetési sikereket. Ez a csillag hírnevet hoz a hivatalos pozíciókkal rendelkezők számára és az ingatlanok szerencséjét is növeli. (bővebben 2012 második hetében!)

9-es terület – Északkelet
Ünneplés lila csillaga tartózkodik ezen a területen

Ez a csillag örömteli alkalmakat, esküvő, gyermekáldás, előreléptetés, hírnév, meggazdagodás ígérhet. A gazdagság minden forrásból ered és alapvető segédeszköz. Segíti a konstruktív terveket és az ingatlanvásárlást is. A tanulók még szorgalmasabbakká válnak és jobb eredményeket is hoznak. (bővebben 2012 második hetében!)

Kövesd nyomon hónapról-hónapra a Repülőcsillagok járását

Ezoterikus naptárun online lapjának segítségével!


Ha tulajdonosa leszel a naptárnak, akkor még többet megtudhatsz 2012-ben
erről a témáról a www.ezonaptar.hu oldalon!

Mi van még Ezoterikus határidőnaplónkban?

A megszokott napi bontású naptár-funkciót egészítik ki a spirituális tartalmak, amelyek segítségünkre lehetnek a mindennapok során, hiszen a szokásos feljegyzések mellett láthatjuk, hogy

–    melyik napot mely bolygó uralja – így használhatjuk ki még inkább a titkos energiákat
–    Holdnaptár: pontos jegyváltásokkal, milyen tevékenységeket javasol, illetve nem tanácsol
–    az egyes napok numerológiai jelentéstartalmát – így tanácsot kapunk ahhoz, hogy mit tegyünk, vagy mit kerüljünk el
–    melyik nap mely kristállyal tehető harmonikusabbá
–    különleges kristályharmonizálás 2012-re!
-    különleges és egyedi, máshol nem olvasható éves kínai asztrológiai előrejelzés a Bíborcsillag rendszer segítségével
–    milyen erős napi szerelmi potenciálunk – ami tükrözi a szerelemre vonatkozó energetikai állapotot.
–  Havi összefoglalásban olvasható az aktuális asztrológiai előrejelzés, globálisan és csillagjegyenként, babonák, hagyományok, időjóslás és különleges Tarot bölcsességek.
-    különleges Holdanyó tanácsok havi bontásban
–   a 2011-es, 8 sehol máshol nem olvasható, csodálatos bűbáj mellett újabb 3 különleges varázslat, mely garantáltan megváltoztatja az életedet! Olyan varázslatokat adunk át, mely a mi életünket már jelentősen megváltoztatta!

Mindezek figyelembe vételével boldogabbá, sikeresebbé kiegyensúlyozottabbá tehetjük napjainkat. Belepillanthatunk jövőnk lehetséges ösvényeibe, amelyeket a kalendárium tartalmának segítségével magunk alakíthatunk.

Az információk jelentős része nem avul el, és kiegészítve személyes feljegyzéseinkkel olyan egyedi könyvet alkothatunk, melynek végeredménye múltunk és jövőnk spirituális világa.

vagy vedd át irodánkban hétköznap, munkaidőben:

1085 Budapest, József krt. 60.; tel: 06 1 269 21 41


Továbbra is működik és bővül honlapunk: www.ezonaptar.hu
csak kalendárium tulajdonosoknak!

Tartalma:
Hasznos telefonszámok, honlapok
Személyes telefonszámok
Összesített naptár 2012-re és 2013-ra
Ciklusnaptár
Kínai fogantatási naptár
Használati útmutató oldalak
(Ikontáblázat, Szerelmi potenciál, Uralkodó bolygók, Bűbájok, A nap száma, Kristályok 2012-re hangolva)

Havi asztrológiai előrejelzés
Holdanyó titkos üzenetei
Előrejelzés jegyenként
A nap száma - minden napi segítség
Havi Tarot bölcsességek Bella tollából
Napi bontású határidőnapló oldalak   
...s még néhány meglepetés!
...és amit már fentebb olvashattál!


Témában megjelent publikációk


Hozzászólások

Hozzászólást csak regisztrált felhasználóink küldhetnek be!

Ha még nem tetted meg, regisztrálj itt, vagy jelentkezz be.

 

Nem érkezett még egy hozzászólás sem.

A portál ajánlata

Számokjelentése
Bíborcsillag horoszkóp
Kristályharmonizáció
Webáruház