Számmisztika - 6 fontos asztrológiai tényező - Horoszkóp 2021

6 fontos asztrológiai tényező - Horoszkóp 2021

Szerző: Szatmári Nóra
Forrás: Ezoterikus.hu

Címkék: 

Sokak számára az asztrológia szimpla jövendőmondás – vagy bejön, vagy nem alapon. A születési képlet remek jellemrajzot ad az egyénről, s kiváló önismeretre lehet szert tenni a segítségével, az aktuális bolygómozgások által megüzent információkat sokféleképpen lehet értelmezni, alkalmazni. Mi az a 56fontos tényező, amire feltétlenül oda kell figyelni 2021-ben?

Asztrológusként, tanácsadóként szeretném hinni, hogy 2020 után 2021 a lábraállás, így pedig a kibontakozás ideje. Az egész évet tekintve kiemelkednek majd az új és innovatív ötletek, illetve ezek megvalósításai. A januártól májusig, illetve a szeptembertől decemberig tartó két periódusban kifejezetten látványos eredményeket látunk - akár magunk is létrehozhatunk ilyeneket. 2021 egy olyan esztendő, amikor ismét megfontolt és bölcs döntéseket kell hoznunk, és közben nagy hangsúlyt kell kapnia a tartalékolásnak.

A bolygók, - így pedig mozgásuk, együttállásaik vagy épp összefeszüléseik - segítségével könnyen lehet elősegíteni vagy akár fokozni a lelki fejlődést, a karrierrel összefüggő előrelépési lehetőségeket. Segítenek összehangolni a terveinket, céljainkat, utat mutatnak a nagyobb kihívások irányába, jelzik az akadályokat, és segíthetnek rálelni és megérteni egy-egy konkrét esemény értelmét.


2021 a SZATURNUSZ éve

A hagyományok szerint 2020 a HOLD éve volt. Ennek fókuszában a jelentős sorsfordulók álltak. Jöttek különféle testi és lelki átformálódások, költözések, külső és belső átalakulások, új ismeretségek, furának tűnő üzletkötések. Ebben az esztendőben csak az járt jól, aki mert azonnal alkalmazkodni a változó körülményekhez, és távolról elkerülte a struccpilitika lehetőségét.

Rendeletlenül fontos feladat megkülönböztetni a lényegest a lényegtelentől, s a „kevesebb néha több” elve alapján kell működnöd és működtetned a dolgaidat. Aki nem mer kilépni 2021-ben a fényre, az akár évekig bennragadhat a sötétben. Kiemelkedő szerepet kap a szellemi tőke kiaknázása, valamint a kommunikáció kétoldalúsága.

Jupiter a Vízöntőben és a Halakban

Szaturnusz a Vízöntőben a Bak után

Neptunusz a Halakban - tisztán látsz már?

A Plútó még a Bak jegyében lépeget

Az Uránusz sem fut el, a Bikában halad tovább


Ezekről a tranzitokról itt olvashatsz tovább!


Témában megjelent publikációk


A portál ajánlata

Számokjelentése
Bíborcsillag horoszkóp
Kristályharmonizáció
Webáruház