Számmisztika - Számmisztika jóslatok 2018. december - így kerüld el a gondokat!

Számmisztika jóslatok 2018. december - így kerüld el a gondokat!

Szerző: Szatmári Nóra
Forrás: Ezoterikus.hu

Címkék: 

Nélkülözhetetlen információkhoz juthatsz sorsszámod segítségével! Nagyon fontos, hogy tudd, mi az, amit egyáltalán nem szabad csinálnod ebben a hónapban! Ha pedig tudod, mit nem célszerű tenni, akkor az életed is könnyebbé válhat, s jöhetnek a jó dolgok!

Válaszd ki sorsszámodat, és ismerd meg a hónap kudarclehetőségeit! Megtudhatod, hol csúszhatsz el a banánhéjon, hol keresd a boldogulás útját a pozitívabb megélésekért!Mi a sorsszámod?


Ha nem tudod, mi a sorsszámod, kattints ide a kalkulátorhoz!


Ezoterikus.hu oldal képeJavaslat:

Ne térj le a tisztesség és a becsület útjáról. Különösen minimális haszonért cserébe ne! Ne csapj be, vagy vezess félre senkit, - ne feledd az ok-okozat törvényét! Próbálj egyenes és tisztességes maradni mindenkivel szemben! Ne bonyolódj felesleges vitákba, ne keresd tudatosan a konfliktushelyzeteket, hiányzik a folyamatos idegeskedés? Ugye nem!?


Ezoterikus.hu oldal képeJavaslat:

Ne mondd el titkaidat, jövőről szőtt álmaidat, terveidet most senkinek, könnyen visszaélhetnek jóindulatoddal. Akkor beszélhetsz ezekről, ha már papírra van fektetve minden! De önző se legyél! Különösen olyan téren ne, ahol csak egy apró szavadba vagy kézmozdulatodba kerülne, hogy segíts másokon.

Ezoterikus.hu oldal képeJavaslat:

Ne ess túlzásokba, ne engedd, hogy eluralkodjon rajtad a pánik, ne csinálj bolhából elefántot, - most hajlamos leszel a felesleges feszültségek generálására. Ha véletlenül lesz is apró problémád, ne fess ördögöt a falra, - különösen ott ne, ahol nincs is! Ne vezess félre senkit, kiemelten a pénzügyeket érintő területeken kerüld a "görbe" utakat!

Ezoterikus.hu oldal képeJavaslat:

Kerüld azokat a vitahelyzeteket, ahol különösen erősen hitről és politikáról, vagy olyan dologról van szó, amihez egyáltalán nem értesz, - legalábbis annyira nem, mint lehetséges vitapartnered. Ez kemény konfliktushelyzetekre adhat okot, vesztesen kerülhetsz ki a helyzetből. De ugyanez vonatkozik a rokoni kapcsolatokra is! Soha ne ítélj elsőre, sőt! Hagyj lehetőséget arra, hogy új kapcsolataid épüljenek. Ne zárkózz el senki elől!

Ezoterikus.hu oldal képe


Javaslat:

Távolodj el azoktól, akik csk elvvesznek,  és semmit sem adnak neked. Az ember egy darabi tűrheti ezt a folyamatot, ám nem a végtelenségig. Merd kimondani, ha elégedetlen vagy, s tegyél ez ellen. Fontold meg a lépéseidet és ne a kapkodás vagy a rohanás árán akarj megszabadulni valamilyen kellemetlenségtől. Lassan járj, tovább érsz.

Ezoterikus.hu oldal képeJavaslat:

Pontosan azt tedd, amit elterveztél, ne engedj másoknak beleszólást a dolgaidba. Ha megvan a cél, és megvan at útvonal, akkor tudatosan haladj előre, akár azon az áron is, hogy valaki szemellenzősnek nevez. Kerüld a bonyolult és rizikós ügyeket, pénzt túl kockázatos ügyletbe ne fektess. A mézes madzag csábító lehet, de nem hoz hasznot.

Ezoterikus.hu oldal képeJavaslat:

Figyelj sokkal jobban kötelességeidre, ne halogasd feladataidat, a "pató pálkodás" most könnyen problémákhoz vezethet. Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra, a feladatok egyre csak gyűlnek... Kerüld a konfliktusokat, ne ugorj bele értelmetlen vitákba, most akár barátokat is veszíthetsz. Lassan járj, tovább érsz!

Ezoterikus.hu oldal képeJavaslat:

Ne vágj kétes, bizonytalan, már a kezdetektől gyanúsnak, vagy túl szépnek tűnő ügyletekbe, ne veszélyeztesd vállalkozásod, munkád, anyagi és/vagy közvetlen környezeted biztonságát. Kerüld az önfejűséget, és hallgass meg másokat is, - több szem többet lát. Tanulhatsz munkatársaidtól, barátaidtól, még akkor is, ha ezt nehéz elhinni, elfogadni.

Ezoterikus.hu oldal képe


Kerüld a meggondolatlan, elhirtelenkedett lépéseket, ne higgy a kecsegtető, nagy hasznot hozó ígéreteknek, - ilyenből most több is utadba kerülhet. Jóhiszeműséged bajba sodorhat. Kerüld a feszültséget, ennek állandó jelenléte konfliktusokhoz vezethet. Ha valaki a segítségét ajánlja fel, ne utasítsd azonnal vissza!


Témában megjelent publikációk


A portál ajánlata

Számokjelentése
Bíborcsillag horoszkóp
Kristályharmonizáció
Webáruház